Szerző: WK
Modell, anyuka, feleség és szakács, Chrissy Teigen ugyanis elvégzett iskolákat is, mert szenvedélye a főzés. Nemrég kiadta saját szakácskönyvét, a Cravings-t is, és számos hírességet csalogatott már be a konyhájába, de férjével, John Legenddel is sokat szerepel együtt.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A modell Instagram oldala igen mozgalmas, ha épp nem a családjáról, modellmunkákról vagy álmai vakációiról posztol képeket, akkor tele van ínycsiklandó ételekkel az oldala, amelyeket ő maga főz.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Ez az egyik kedvence, amely gyorsan elkészül és akár vendégváró falatkáknak is kiváló!
Hozzávalók (4 adag)
12-14 db oldalas
2 ek. szója szósz
7 gerezd fokhagyma, finomra vágva
1 tk. frissen őrölt fekete bors
Növényi olaj a sütéshez
Elkészítés:
Helyezzük a bordákat egy nagy tálba. Adjuk hozzá a szójaszószt, a fokhagymát, a borsot és keverjük össze. Hagyjuk szobahőmérsékleten pihenni.
Melegítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben nagyjából 180 Celsius-fokosra (úgy tudod tesztelni az olajat, hogy egy kis szelet kenyeret vagy zsemlemorzsát beledobsz, ha azonnal serceg, de nem ég meg, akkor jó). Pakoljuk bele a húsokat, de ne túl sokat egyszerre és süssük szép barnára. Figyeljünk rá, hogy az adagok között mindig hűtsük vissza az olajat és az esetlegesen eltévedt fokhagymadarabkákat szedjük ki, hogy ne égjen bele az olajba.
Tálalja a húst csípős szósszal és tetszés szerint körettel.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon